TAL lighting

De verlichting van TAL is tot in detail uitgewerkt. De moderne armaturen zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit. Van de kleinste schroef tot de algemene uitstraling van de designs, het merk TAL roept moderniteit op. De verlichting moet in de eerste plaats sfeer brengen. Hierbij is de vorm van het armatuur van secundair belang. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en geven een ultramoderne en industriële uitstraling. Mede door deze uitstraling verwerken onze engineers graag armaturen van dit merk in een lichtoplossing.

Wij zijn uw leverancier voor TAL. Vraag direct een passend lichtplan aan waarin de armaturen van TAL verwerkt zijn.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.