Terzani verlichting

In 1972 gebeurde het, in Florence ontstond een nieuw merk: Terzani. Met de traditionele methodes werken ze nog altijd hoewel ze het nu ook combineren met moderne technologieën. Bijzonder aan dit merk is dat zij een kloof overbruggen. De kloof tussen kunst en luxe design producten. Dankzij de vele experimenten die Sergio en Nicolas Terzani houden, ontstaan de meest bijzondere exemplaren. Ze experimenteren met lichtonwerpen in hun eigen laboratorium. Ze creëren nieuwe materialen en ook nieuwe ideeën ondergaan eerst uitgebreide tests in het lab. Natuurlijk zijn ze ook bezig om de technieken te verbeteren.

Dankzij dit vele testen zijn de armaturen subliem. Bekende designers als Nigel Coates en Dodo Arslan werkten al met hen samen. Elke designer levert zijn eigen unieke bijdrage aan het merk en daarmee ook aan de collectie. Door steeds te innoveren is nu luxe verlichting hun specialiteit geworden. Steeds gaan zij verder. Luxe, status en prestige, daar gaat het om.

Vraag direct een offerte aan met dit Italiaanse merk!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Terzani verlichting

  In 1972 gebeurde het, in Florence ontstond een nieuw merk: Terzani. Met de traditionele methodes werken ze nog altijd hoewel ze het nu ook combineren met moderne technologieën. Bijzonder aan dit merk is dat zij een kloof overbruggen. De kloof tussen kunst en luxe design producten. Dankzij de vele experimenten die Sergio en Nicolas Terzani houden, ontstaan de meest bijzondere exemplaren. Ze experimenteren met lichtontwerpen in hun eigen laboratorium. Ze creëren nieuwe materialen en ook nieuwe ideeën ondergaan eerst uitgebreide tests in het lab. Natuurlijk zijn ze ook bezig om de technieken te verbeteren. Dankzij dit vele testen zijn de armaturen subliem. Bekende designers als Nigel Coates en Dodo Arslan werkten al met hen samen. Elke designer levert zijn eigen unieke bijdrage aan het merk en daarmee ook aan de collectie. Door steeds te innoveren is nu luxe verlichting hun specialiteit geworden. Steeds gaan zij verder. Luxe, status en prestige, daar gaat het om.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Terzani armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.