Tobias Grau

Al in 1984 begon dit merk met het ontwerpen van verlichting armaturen, maar pas in 1987 werd zijn eerste collectie op de markt gebracht. Naast de armaturen collecties voor in huis, zijn er tegenwoordig ook collecties speciaal voor commerciële projecten. De collectie van Tobias Grau bestaat uit tal van toonaangevende ontwerpen. De bekendste zijn Oh China, Bill, George, Tai en Soon. Deze ontwerpen zijn ook nog eens verschillende keren bekroond met awards. De nieuwste collectie is ontworpen met LED verlichting en is dus energiezuinig.

Bent u geïnteresseerd in duurzame lichtoplossingen? Kijk dan hier wat onze engineers voor u kunnen betekenen!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.