Tom Dixon

Decoratieve verlichting die met passie gemaakt is, dat zijn de armaturen van Tom Dixon. Dit merk staat voor prachtige designverlichting. Tom Dixon armaturen verwerken onze engineers graag in projecten. Het merk is opgericht in Londen in 2002 door Tom Dixon. Hij streeft naar continue innovatie. Jaarlijks lanceert het merk haar nieuwe collectie op beurzen in Milaan, Londen en Parijs. Tom Dixon is dan ook uitgegroeid tot een zeer internationaal bedrijf en is ondertussen al actief in 65 landen.

Wilt u Tom Dixon in een lichtplan laten verwerken? Neem dan contact op met onze engineers en vraag een lichtoplossing aan.

 

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.