TossB verlichting in uw project? 

Het Nederlandse bedrijf TossB ontwikkelt designlampen. Licht heeft invloed op de prestaties, daarom nemen zij hun taak zeer serieus. Alle elementen moeten bijdragen aan een prettige omgeving. Het gaat om de sfeer, die creëeren wij met verlichting. Een prettige sfeer is niet altijd te definiëren maar dat voel je. Sfeer maak je, sfeer beleef je. Ook met functionele verlichting is het maken van sfeer mogelijk. Door onze jarenlange ervaring met verlichting maken wij keuzes. Soms zijn dat gewaagde keuzes maar altijd zijn ze bedoelt om een ruimte goed te verlichting. Het Nederlandse merk produceert zowel technische als ook functionele verlichting voor Maas & Hagoort.

Wilt u TossB in uw project? Vraag direct een lichtoplossing aan waarin armaturen van dit merk verwerkt zijn.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.