&Tradition

De armaturen van &Tradition (of AndTradition) passen helemaal bij de Scandinavische stijl. Scandinavisch design wordt gekenmerkt door rustige kleuren en minimalistisch design. De decoratieve armaturen zijn perfect te gebruiken in bijvoorbeeld een hotel, kantoor, restaurant, woonhuis of winkel. Naast verlichtingsarmaturen heeft AndTradition ook diverse meubels in het assortiment opgenomen. Zo is het merk ook fabrikant van stoelen, tafels, banken en nog veel meer. Er kan dus wel geconcludeerd worden dat het een een echt designmerk is. Alle producten zijn gemaakt met het streven naar tijdloze ontwerpen die geboren zijn uit traditie en innovatie. Met bekende designers als Sami Kallio, Lex Pott en Arne Jacobsen beschikt AndTradition over een breed scala aan hanglampen, wandlampen, plafondlampen en vloerlampen. De armaturen zien er mooi uit. Ze zijn tijdloos en toch hypermodern. Bij AndTradition geloven ze in het gebruiken van materialen die lang meegaan. Ze houden daarnaast rekening met het milieu.

De Copenhagen serie van het merk is zeer populair. Doordat deze serie gebaseerd is op traditionele gaslampen, hebben de armaturen een heel bijzonder en uniek ontwerp. Het armatuur geeft namelijk licht in twee verschillende richtingen, waardoor er een uniek effect gecreëerd wordt. Naast de Copenhagen serie zijn de (mega) Bulb armaturen van het merk ook zeer geliefd. Sofie Refer, de designer van deze serie, liet zich voor deze serie inspireren door de eerste elektrische gloeilampen door dik en transparant glas in het ontwerp te gebruiken. Daarnaast zet Refer de echte, Noordse traditie voort.

Wilt u &Tradition in uw lichtoplossing laten opnemen? Geef het dan even door aan onze engineers. Ze verwerken &Tradition graag in het lichtontwerp.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.