Unilamp

Unilamp is wereldwijd bekend als merk met kwaliteit en elk product dat de fabriek in Prachinburi in Thailand verlaat, wordt geproduceerd volgens de IEC en TIS-normen. Unilamp is wereldwijd bekend met vele prijzen, certificaten en onderscheidingen. Unilamp werkt met expertise aan het ontwikkelen van technologieën en levert energiezuinige verlichting. Het design van de producten wordt gemaakt naar de wens van de klant.

Vraag hieronder een lichtplan aan. Voor meer informatie over lichtplannen en lichtoplossingen kunt u terecht op deze pagina.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.