Uniq Lights

Uniq lights is een verlichtingsbedrijf dat decoratieve design armaturen produceert. Met een assortiment vol elegante kroonluchters, plafond-, wand-, tafel en staanlampen is verlichting niet langer alleen een functioneel voorwerp. UniQ werkt veel samen met de beste designers van over de hele wereld en daardoor heeft het een groot scala aan hoge kwaliteit en design armaturen. Met UniQ zijn al veel hotels verlicht. Vraag hieronder direct een lichtplan aan waarin dit merk is verwerkt. Voor lichtadvies kunt u terecht op deze pagina. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van verlichting die past bij uw wensen.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

  Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.

  Uniq Lights

  Uniq lights is een verlichtingsbedrijf dat decoratieve design armaturen produceert. Met een assortiment vol elegante kroonluchters, plafond-, wand-, tafel en staanlampen is verlichting niet langer alleen een functioneel voorwerp. UniQ werkt veel samen met de beste designers van over de hele wereld en daardoor heeft het een groot scala aan hoge kwaliteit en design armaturen. Met UniQ zijn al veel hotels verlicht.

  Vraag een lichtoplossing aan waarin Uniq Light armaturen verwerkt zijn. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een lichtplan? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een introductie van een lichtplan aan!

  Lichtplan aanvragen

  Mogelijk interesseren deze verlichtingsmerken u.

  Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 250+ merken om inspiratie op te doen.