Venezina

Het merk Venezina staat voor hoge kwaliteit. Ze maken professionele armaturen. De visie van het bedrijf is gebaseerd op drie kernelementen namelijk: Innovatie, creativiteit en kennis. Dit zorgt ervoor dat Venezina uitgroeit tot een toonaangevende producent. Ze werken samen met designers over de hele wereld. Zij bieden onder andere wandverlichting, buitenverlichting en hanglampen aan.

Vraag hieronder direct meer informatie aan over dit merk. Ook voor het aanvragen van een lichtplan, lichtoplossing en lichtberekeningen kunt u bij Maas & Hagoort terecht.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.