Vossloh Schwabe

Dit merk streeft naar groene innovaties dat zijn innovaties waarbij het milieu niet wordt belast. Het team van ontwikkelaars houdt zich hier dagelijks mee bezig. De ontwikkelaars realiseren mooie projecten die ook op maat gemaakt zijn. Duurzaamheid en milieubewustheid vinden ze bij Vossloh Schwabe zo belangrijk dat ze het Clean Factory certificaat hebben gehaald. Dit laat zien dat ze onder andere rekening houden met de CO2 uitstoot. Bij Maas & Hagoort kiezen we ook voor duurzaamheid. Duurzame lichtoplossingen  Benieuwd welke mogelijkheden hier zijn? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.