Waldmann

Deze Duitse leverancier is een familiebedrijf dat armaturen produceert die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Net als Maas & Hagoort neemt Waldmann hun verantwoordelijkheid met betrekking tot het milieu. Duurzaam produceren behoort tot de standaard. Ook dragen ze hun steentje bij aan het lokale onderwijs, sport en cultuur. Met deze armaturen kunnen we innovatieve lichtoplossingen creëren, heeft u interesse? Klik dan hier voor meer informatie en vraag direct online een lichtoplossing aan!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.