Wever & Ducré

Bij Wever en Ducré begrijpen ze de verlichtingstrends erg goed. Hun passie voor verlichting is goed terug te zien in de armaturen. Maas & Hagoort is trotse leverancier van dit Belgische merk. Wever & Ducré produceert sinds 1983 technische verlichting. Het merk staat voor werklust, enthousiasme, vertrouwen en creativiteit. Deze vijf kernwaarden zijn cruciaal voor de visie en het succes van dit label. De collectie is zeer bijzonder uitgebreid en bestaat uit zowel technische verlichtingsarmaturen als decoratieve armaturen voor binnen en buiten.

Wilt u Wever en Ducré in een lichtplan laten verwerken? Vraag dan direct een offerte aan.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.