Wibre verlichting

Het Duitse Wibre is gespecialiseerd in het vinden van creatieve verlichtingsoplossingen met technische perfectie en innovatieve ideeën. Wibre is eigenlijk begonnen in een heel andere sector. Sinds haar oprichting in 1919 door Wilhelm Breuniger in Mecklenburg produceerde het bedrijf aanvankelijk witgoed voor dagelijks gebruik, zoals waterkokers, broodroosters en haardrogers. Na het succes van de verkoop van de eerste spots besloot het bedrijf zich te richten op verschillende verlichtingsarmaturen. We verwerken Wibre verlichting graag voor u in een lichtoplossing. Hieronder kunt u direct een lichtplan aanvragen.

 

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.