Zero Lighting

Een familiebedrijf met passie voor verlichting, dat is Zero Lighting. Dit merk is uniek doordat ze noodzakelijke verlichting decoratief kunnen maken.  In 1978 werd Zero Lighting opgericht om verlichtingsarmaturen te maken voor een design-geïnteresseerd publiek. Ze zijn vooruitstrevend doordat ze gebruikmaken van hypermoderne technologieën. Wat ze willen bereiken maken ze duidelijk met het volgende voorbeeld: “Denk aan vers gevallen sneeuw, als de zon op de sneeuw schijnt schittert het prachtig.” Dat is heel bijzonder. Dat gevoel willen ze overbrengen wanneer iemand verlichting van Zero inschakelt.

Bent u benieuwd naar de verlichting van Zero Lighting? Vraag dan hieronder lichtadvies aan. U kunt online een lichtplan aanvragen, klik hier voor meer informatie.

 

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.