Zuiver lampen

Zuiver is van oorsprong Nederlands maar het groeiende bedrijf is al actief in 60 landen. Het dynamische bedrijf volgt de laatste trends en is in staat steeds weer mooie lampen te produceren. Het merk staat bekend om de frisse, jonge en originele uitstraling van zijn producten. Als de binnendienst bijzondere armaturen nodig heeft dan kijken ze of Zuiver een geschikt armatuur heeft. Hippe bedrijven verdienen trendy armaturen!

Bent u op zoek naar armaturen die passen bij uw stijl? Vraag dan direct lichtadvies aan. Onze engineers staan klaar om u te helpen bij de keuze van armaturen.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.