02-08-2013 | ‘De Duiker’ Swetterhage

Bouwbedrijf Niersman is volop bezig met de renovatie en uitbreiding van ‘De Duiker’ Swetterhage te Zoeterwoude.

In de nieuwe situatie, naar ontwerp van Kokon, is er meer ruimte voor de sanitaire voorzieningen, mooie werkplekken voor de medewerkers, een apart deel voor fitness, een fraaie patio, een prachtige ruimte voor ontspanning met daarin het hydrobad en natuurlijk het nieuwe zwembad.

Maas & Hagoort Lampen heeft opdracht om de verlichting te leveren voor het nieuwe zwembad. Dit in samenwerking met Elsenga installatietechniek.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.