03-01-2012 | Jan Peter Balkenende opent Porsche Centrum

December 2011 is het compleet nieuwe onderkomen van Porsche Centrum Rotterdam aan de Landaulettestraat in gebruik genomen. In het fraaie nieuwe pand worden klanten ondergedompeld in pure Porsche-beleving. Tegelijk was er de introductie van de compleet nieuwe Porsche 911. Voormalig premier Jan Peter Balkenende verricht de officiële openingshandeling!De grote showroom biedt alle ruimte om zowel nieuwe als gebruikte modellen van het gamma perfect tot hun recht te laten komen. Heel speciaal is de ‘fitting lounge’. Hier kunnen klanten hun hoogstpersoonlijke Porsche via een groot beeldscherm tot in detail configureren. In de eveneens ruim opgezette werkplaats staan maar liefst 14 bruggen opgesteld.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.