03-05-2013 | Gemeentehuis Emmeloord

Koldijk Installatietechniek en Noordersluis Bouwgroep BV hebben opdracht van de gemeente Noordoostpolder voor de verbouw van het gemeentehuis.

De kantoren in het gemeentehuis worden ingericht volgens de principes van Het Nieuwe Werken, met flexibele werkplekken en open ruimtes. Het deel van het gemeentehuis dat grenst aan de Urkerweg moet in augustus klaar zijn, een andere vleugel volgt daarna. Een aantal jaar geleden zijn de hal en de raadzaal van het gemeentehuis al verbouwd, maar de kantoorruimtes waren sinds 1986 niet opgeknapt. Eerder tekende de Emmeloordse architect Korfker al voor het inrichtingsplan. De schetsen en plattegronden van de architect worden nu werkelijkheid. Alle werkzaamheden moeten in het derde kwartaal van 2013 afgerond worden.

Maas & Hagoort Lampen heeft, in samenwerking met Koldijk Installatietechniek, opdracht voor het leveren van LED downlights.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.