03-10-2014 | Groot Speijck Oisterwijk

Het oude Groot Speijck heeft in de loop van zijn bestaan nogal wat metamorfoses ondergaan. Door aanbouw van serres en zalen breidde het pand steeds verder uit. Toch bleef het oorspronkelijke gebouw het aanzicht bepalen en zal dat ook zeker in het nieuwe Groot Speijck doen. Natuurmonumenten herbouwt die oude kern en bouwt daarom heen een laagbouw. Die wordt gekenmerkt door ramen, zodat veel natuurlijk licht in het gebouw kan doordringen. Dat gaat straks met een mooie inrichting voor een aangename sfeer in de horeca zorgen.

In samenwerking met Van Vliet Installatie te Bergen op Zoom hebben wij opdracht voor het leveren van de verlichting.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.