04-09-2012 | Nieuw en duurzaam stadhuis Hardenberg

Het Gemeentehuis Hardenberg is bij oplevering het meest duurzame stadhuis van Nederland. Een ontwerp van de ArchitectenCIE. De sculpturale ronde vorm ontstaat door een cilinder te combineren met een kubus; dit levert veel rechte wanden op in de kantoren en gebogen wanden in de onderste verdiepingen, waar publieksfuncties zijn geplaatst. Twee sequenties van vides doorkruisen het gebouw diagonaal. In de centrale vide zijn de trappen geplaatst, terwijl de vide langs de buitengevel groene terrassen bevat, die tot aan het dak doorlopen. Dwars door het gebouw leidt een ‘openbare straat’ die op de looproutes in het park aansluit. Zo is het nieuwe stadhuis een herkenbaar, transparant en makkelijk toegankelijk gebouw. Decoratieve verlichting is geleverd i.s.m. Homij Groningen.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.