04-10-2013 | brede school sluiskil

In Sluiskil wordt als uitbreiding van een bestaand schoolgebouw, een multifunctioneel centrum gemaakt waar 3 scholen, een gymzaal, kinderopvang, bibliotheek en GGD zijn samengevoegd. Ontwerpuitgangspunt was een fris en lichtgekleurd gebouw te maken, met natuurlijke materialen baksteen en hout. Op die manier contrasteert het met het betonstenen schooltje uit de jaren tachtig, maar zoekt het qua kleur naar verwantschap, zodat er uiteindelijk één samengesteld geheel ontstaat.

Maas & Hagoort Lampen heeft in samenwerking met Spie Terneuzen opdracht voor het leveren van de binnen- en buitenverlichting.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.