05-05-2011 | Nieuwbouw hoofdkantoor Asics

Architectenbureau cepezed tekende voor het nieuwe Europese hoofdkantoor voor het Japanse Asics aan de Taurusavenue in Hoofddorp. Het nieuwe gebouw krijgt een ingetogen karakter met een licht getinte gevel en onder het gebouw een half verdiepte parkeergarage. De open atmosfeer wordt onderstreept door de eigentijdse, atelierachtige werkplekken en presentatieruimten en atuurlijke materialen in het interieur. Het gebouw telt 4 bouwlagen; het gebruik van de lift wordt ontmoedigd door een cascadetrap. Een atrium vormt het hart. Wij leveren de verlichting in samenwerking met Kropman Installatietechniek.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.