05-09-2011 | Hoofdkantoor BP nadert voltooiing

De oplevering van een bijzonder kantoorgebouw nadert…! In Europoort bouwt Cordeel Nederland een nieuw kantoor voor de raffinaderij van BP Rotterdam. Het gebouw bestaat uit 4 verdiepingen onder een gewelfd dak. Het gaat om een begroeid dak met dezelfde beplanting als het naastliggende duin. Het kantoor krijgt een aluminium gevel en een atrium met een glazen dak tussen de twee gebouwdelen, die gekromd naast elkaar liggen. Het ontwerp is van Group A uit Rotterdam. De installaties worden verzorgd door A. de Jong en Endenburg Elektrotechniek uit Rotterdam. Het kantoor biedt vanaf eind 2011 onderdak aan zo’n 400 medewerkers.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.