06-06-2014 | Sportpunt Zeeland

Onlangs vond de oplevering plaats van de duurzame installaties voor Sportpunt Zeeland. Hiermee zijn de installaties geheel volgens planning opgeleverd door gebouwverduurzamer INNAX GEBOUW & OMGEVING.

Sportpunt Zeeland bouwt aan de toekomst. Sporten, zwemmen, recreëren en duurzaamheid worden op een vooruitstrevende manier aan elkaar gekoppeld. Dit jaar realiseert Sportpunt Zeeland een tropisch regenbos, zwemattractie Lazy River en een nieuwe (top)sporthal.

Maas & Hagoort Lampen leverde maatwerk stoffen kappen voor dit project.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.