06-09-2013 | DAS Amsterdam

DAS Nederlandse Rechtsbijstand Verzekeringmaatschappij heeft De Entree 222 in Amsterdam Zuidoost volledig gehuurd. Het gaat om het dertien verdiepingen tellende kantoorgebouw met een verhuurbaar vloeroppervlak van 15.281 m2. Verhuurder is MEAG.

Het gebouw uit 2001 is centraal gelegen in het centrumgebied, direct nabij de Amsterdam Arena. Het gebouw zal op basis van de uitgangspunten van DAS volledig worden gemoderniseerd, waarna DAS het gebouw begin 2014 volledig in gebruik zal nemen.

DAS, opgericht in 1928, heeft vestigingen in bijna 20 landen in Europa en daarbuiten, van waaruit ongeveer 12 miljoen klanten worden bediend.

HIG uit Bodegraven heeft opdracht voor de elektrotechnische installaties. Maas & Hagoort Lampen heeft opdracht voor het leveren van zowel technische als decoratieve verlichting.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.