06-09-2013 | NUON Amsterdam

HEYLIGERS design + projects heeft de opdracht gekregen voor het interieurontwerp voor het nieuwe hoofdkantoor van NUON in Amsterdam. Het bureau kwam als winnaar uit de bus na een Europese aanbesteding.

NUON gaat zich na de bouwkundige renovatie vestigen in het nieuwAmsterdam Gebouw in de Amsterdam Arena. Het gebouw is een ontwerp van de Architekten Cie. die ook verantwoordelijk is voor de renovatie.

Na de oplevering, eind 2013, zullen de circa 2.000 medewerkers van NUON, in een voor ‘Het Nieuwe Werken’ ontworpen omgeving door Heyligers, hun werkplek vinden. Na oplevering zal het kantoor met een ‘energielabel A’ en een ‘Breeam very good’ zijn geclassificeerd.

Maas & Hagoort Lampen heeft in samenwerking met Heijmans Utiliteit Amsterdam opdracht voor het leveren van decoratieve verlichting.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.