06-09-2013 | SOZAWE Groningen

Voor de dienst Sociale Zaken en Werk wordt er op het Europapark een nieuw kantoorgebouw gebouwd.

Het nieuwe kantoor wordt een uitnodigend en transparant gebouw van 17.000 m². Het krijgt een frisse, lichte en vriendelijke uitstraling met veel ruimte voor daglicht. In dit nieuwe gebouw komt onder andere het huidige Werkplein met de klantontvangst van SOZAWE, de Groningse Kredietbank en het UWV WERKbedrijf. Tevens komt er een openbare parkeergarage. Op de begane grond komt de Marktplaats; een overzichtelijke en lichte ruimte waar klanten en bezoekers makkelijk terecht kunnen met vragen, over werk, werkloosheid, uitkering, inkomen, schuldhulpverlening, zorg en onderwijs.

De nieuwbouw voor SOZAWE wordt erg energiezuinig. Het gebouw oogt ‘groen’ door een vegetatiedak. Ook binnentuinen en atria dragen bij aan een natuurlijk binnenklimaat.

Via een warmte-koude-installatie kan de warmte in de zomer worden opgeslagen in de bodem en in de winter worden gebruikt voor verwarming. Door compacte bouw, goede isolatie, zonnecollectoren, energiebesparende verlichting en het gebruik van duurzame materialen is het gebouw na oplevering CO2-neutraal.

BAM Techniek is verantwoordelijk voor advies, ontwerp en uitvoering. Maas & Hagoort Lampen heeft opdracht voor de verlichting voor dit project.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.