08-03-2013 | Borrendamme Allévo Zierikzee

Borrendamme Allévo maakt een omslag van traditioneel zorgcentrum naar een modern complex met groepswoningen. De nieuwbouw van Borrendamme krijgt een zorgvorm en woonomgeving die nieuw zijn voor Schouwen-Duiveland.

Allévo slaat daarmee een nieuwe weg in. Er komt een wezenlijk nieuwe vorm van zorg die anders is dan de bekende thuiszorg en de huidige zorg in verpleeg- en verzorgingshuis. Op het terrein komen acht groepswoningen. Boven de groepswoningen komen 48 huurappartementen.

Maas & Hagoort Lampen heeft opdracht om in samenwerking met Global Resources de projectverlichting te leveren.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.