08-11-2013 | FD Gazelle Maas & Hagoort Lampen

Ook dit jaar behoort Maas & Hagoort Lampen, gevestigd in Goes en Apeldoorn, weer tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland, de FD Gazellen. Voor de tiende keer op rij reikt Het Financieele Dagblad dit jaar de FD Gazellen Awards uit aan die ondernemingen die het afgelopen jaar een omzetgroei van ten minste 20% lieten zien.

Willem-Jan Zwemer, commercieel directeur: “Na de plek vorig jaar in de Regio Top 3 van FD Gazelle, de Graydon-erkenning en ook de High Growth Award, is deze FD Gazelle 2013 weer een erkenning van onze passie voor ons vak en kwaliteit van onze dienstverlening. In een wispelturige markt worden wij gewaardeerd om onze stabiliteit en het ontzorgen van de klant. Voor ons is licht een dienst en geen product, dat maakt het verschil.”

Als adviseur en leverancier van lichtoplossingen heeft Maas & Hagoort Lampen de laatste jaren een steeds sterkere positie verworven op de professionele lichtmarkt. Met een team van specialisten worden dagelijks lichtplannen gemaakt voor de gebouwen van zeer diverse ondernemingen en organisaties. Van kantoren tot ambassades, van retailconcepten tot kerken en van zorginstellingen tot scholen. Ook duurzaamheid in brede zin heeft de volle aandacht, niet in het minst door de divisie Minderwatt® met een groot aantal partners, verspreid over heel Nederland.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.