09-02-2012 | Het Gebouw in Mooi Noord te Leiden

Op een centrale plek in Leiden-Noord verrijst Het Gebouw. Eén van de eerste beloftes van Mooi Noord. Het Gebouw omvat straks 4 basisscholen, een multifunctioneel wijkcentrum, waaronder een bibliotheek, peuterspeelzaal, naschoolse kinderopvang, sportzaal, wijkrestaurant met cursusruimtes, het centrum voor jeugd en gezin, 50 ruime en luxe huurappartementen en 34 zorgwoningen. De architect is Venhoeven CS. De bouw is in december 2010 gestart. Naar verwachting zal Het Gebouw eind 2012 worden opgeleverd. Verlichting in samenspel met Kuipers Centrale Projecten uit ‘s-Hertogenbosch.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.