09-12-2011 | Onze nieuwe vestiging in Ecofactorij

Zaterdag wordt informatiecentrum Ecofactorij in Apeldoorn geopend. Het door A2 Architekten ontworpen gebouw is voorzien van allerlei bijzondere duurzame technieken. Zo wordt met behulp van een zoutoplossing de temperatuur in het gebouw geregeld.

De Ecofactorij, onderkomen van onder meer adviesbureau Sparkling Projects en het Innovatienetwerk Stedendriehoek, heeft de vorm van een beukenblad. Hiermee wordt gerefereerd aan het logo van de gemeente Apeldoorn, maar ook symboliseert het de duurzame ambities van het centrum. Maas & Hagoort Lampen opent hier na Goes de tweede vestiging.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.