10-07-2015 | Domburgse Watertoren

DOMBURG – De restauratie van het casco van de Domburgse watertoren is eindelijk van start gegaan. Het industrieel monument krijgt een nieuw leven.

In de toren komen twee appartementen. Maar eerst moet de buitenkant worden aangepakt. De raakte tijdens de Tweede Wereldoorlog fors beschadigd. De nieuwe eigenaren kregen een rijkssubsidie van ruim 3,5 ton om dat casco te laten restaureren. Met daarbij de voorwaarde dat die restauratiewerkzaamheden nog dit jaar moesten beginnen. Twee gezinnen gaan straks de twee woningen in de toren betrekken.

Maas & Hagoort Lampen heeft opdracht om de verlichting te leveren, namens installateur ITN Nieuwdorp

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.