12-10-2013 | OPZUID Amsterdam

OPZUID wordt gebouwd aan de rand van het ‘Manhattan van Amsterdam’, de Zuidas. Waar toparchitecten tekenden voor de meest prachtige 21ste eeuwse gebouwen.

De kantoren, de pleinen, de winkels en de restaurants, aan de Zuidas is alles even kosmopolitisch, hip en designed.

OPZUID ligt midden in het mooie, graag geziene zuiden van de stad. De verbindingen met alle geneugten, cultuur, sport, recreatie en natuurlijk de binnenstad zijn er uitstekend. Rust en groen zijn overal om u heen en in de buurt. Het prachtige Amsterdamse Bos, het Beatrixpark, het Amstelpark, de Amstel en de Nieuwe Meer.

Maas & Hagoort Lampen mag de verlichting leveren voor dit project. Dit doen we in samenwerking met Blom Elektrotechniek uit Warmenhuizen

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.