15-03-2013 | 3VSO Scholen Utrecht

Drie Utrechtse scholen gaan samenwerken. Het betreft voortgezet speciaal onderwijs aan zeer moeilijk lerende jongeren. De leerlingen worden opgeleid voor werknemer op hun eigen niveau in een van de volgende sectoren: schoonmaak, catering, plantsoen en tuinonderhoud, magazijn werkzaamheden, productie werkzaamheden, creatieve werkzaamheden en werkzaamheden in winkels.

Dankzij de samenwerking kunnen de scholen beter aansluiten op de scholingsbehoefte en arbeidsmogelijkheden van elke individuele leerling, meer mogelijkheden bieden om passend onderwijs vorm te geven en zeer ruime variatie bieden in het scholingsaanbod.

Maas & Hagoort Lampen heeft in samenwerking met Verweij Elektrotechniek b.v. opdracht om de projectverlichting te leveren.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.