15-12-2011 | MINI brand store Amsterdam open!

Vandaag opende in het befaamde Hirsch-gebouw aan het Leidseplein te Amsterdam de Nederlandse Mini Brand Store. Het staat precies voor wat het merk nastreeft.: het wil meer dan gewoon een auto maken, het merk wil ‘lifestyle’ zijn. Daar sluit een Mini Brand Store natuurlijk perfect bij aan.

Chris Collet, directeur van Mini Nederland: “We denken zeker dat deze Mini Brand Store een succes wordt. We richten ons met deze locatie juist ook op toeristen. Ons personeel spreekt meerdere talen en we verwachten dat uiteindelijk 30 tot 40 procent van de bezoekers uit het buitenland komt.” Er zijn momenteel al Mini Brand Stores in Antwerpen, Berlijn en Parijs. De verlichting is uitgevoerd in samenwerking met Frijns Elektrotechniek.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.