16-10-2015 | Nieuwbouw Pathé Maastricht

Geschiedenis wordt toekomst: tegen de voorzijde van het monumentale Eiffelgebouw (oude Sphinx fabriek) komt de mooiste bioscoop van het het zuiden: Pathé Maastricht. Op 5 november 2015 zal deze ultramoderne bioscoop haar deuren openen en één van de top uitgaansgelegenheden zijn in het Sphinxkwartier. Maas & Hagoort Lampen verzorgt hiervoor de verlichting, welke momenteel wordt uitgeleverd.

Beleef de nieuwste geluidssensatie: Dolby Atmos
Pathé Maastricht krijgt de beschikking over 8 zalen met in totaal ongeveer 1.000 stoelen. Twee zalen zullen zijn uitgerust met het revolutionaire geluidssysteem Dolby Atmos. Daarbij hoor je het geluid niet alleen overal om je heen, je kunt het ook vóelen! Net zoals de andere Pathé bioscopen in Nederland zal ook Pathé Maastricht een breed aanbod aan films vertonen, inclusief 3D-producties. Daarnaast zullen er zeer regelmatig Pathé Events zoals Pathé Ladies Night, het PAC Festival en Pathé Kleuterbios worden georganiseerd. Ook Pathé Specials zullen veelvuldig te zien zijn: unieke live voorstellingen van onder andere opera, ballet en concerten.

Pathé VIP
In Pathé Maastricht kun je ook kiezen voor Pathé VIP tickets. Voor een vaste prijs word je ontvangen in de Pathé VIP Foyer met een feestelijk welkomstdrankje en kun je genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes. In de zaal mag je plaatsnemen in de extra luxueuze Pathé VIP Seats die je het beste zicht op het doek bieden. In Pathé Maastricht wordt ook een horeca-gelegenheid gevestigd waar je kunt lunchen, afspreken met vrienden voor een borrel of van een klein diner kunt genieten. Oók als je een keertje niet naar de film gaat