17-01-2014 | Futura Zoetermeer

Het nieuwe wooncomplex Futura kan met recht de meest duurzame woonervaring van Nederland genoemd worden. De uitstraling van Futura is transparant en futuristisch.

Futura mag zich het meest duurzame woongebouw van Nederland noemen omdat het voldoet aan de zogeheten BREEAM-duurzaamheidsnorm. BREEAM is de nieuwe standaard voor de beoordeling van gebouwen op duurzaamheid. Futura voldoet als eerste woongebouw in Nederland aan de BREEAM-norm ‘very good’.

Maas & Hagoort Lampen verzorgde een lichtplan, vervolgens hebben wij opdracht gekregen om de verlichting te leveren. Barendrecht-Elektra is installateur voor dit project.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.