17-05-2013 | Brandweerkazerne Harderwijk

Harderwijk krijgt een nieuwe brandweerkazerne. In 2013 verhuist de brandweer van de Burgemeester de Meesterstraat naar de Maltezerlaan. De nieuwe locatie levert een positieve bijdrage aan de verbetering van de opkomsttijden richting alle delen van Harderwijk.

In het kader van samenwerking en uitvoering van brandweertaken wordt dan tevens huisvesting geboden aan het brandweercluster Veluwe West. Daarnaast vind het aan Harderwijk toegewezen takenpakket van de Veiligheidsregio hier huisvesting. Ook de Harderwijkse afdeling van het Rode Kruis vindt hier onderdak. Daarmee vervult de brandweerkazerne straks een belangrijke uitvalsbasis voor de Harderwijkse brandweerzorg, hulpverlening en rampenbestrijding.

De nieuwe brandweerkazerne is ontworpen door Ector Hoogstad Architecten.

In september 2013 moet de nieuwe brandweerkazerne in gebruik genomen worden.

In samenwerking met Installatiebedrijf Koldijk hebben wij opdracht voor het leveren van de verlichting voor de brandweerkazerne.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.