17-11-2011 | Het Hietveld van Pluryn bouwt aan de toekomst

In Beekbergen is de bouw van Het Hietveld (Pluryn) in volle gang. OIII architecten heeft hier woningen ontworpen voor volwassenen met een licht verstandelijke handicap en een complexe gedragsproblematiek. De losse setting van de woningen laat de bewoners genieten van de omgeving en waarborgt minimale prikkels. Het heuvelachtige gebied van de Veluwe met zijn prachtige doorzichten zorgt voor een unieke locatie om te bouwen! Verlichting in samenwerking met installateur Rijkaart te Arnhem.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.