17-12-2012 | Station Dronten

8 december 2012 is Station Dronten officieel geopend. Dit is een nieuw spoorwegstation in Dronten aan de Hanzelijn, tussen Lelystad Centrum en station Kampen Zuid. Daarmee is er een snelle verbinding ontstaan tussen Amsterdam en Oost-Nederland. Er wordt verwacht dan zo’n 3300 reizigers per dag gebruik gaan maken van de trein.

Het nieuwe station telt 4 sporen zodat doorgaande treinen de stoppende treinen gemakkelijk kunnen passeren. De perrons liggen op ongeveer 7 meter boven De Noord. De reizigers en treinen zijn goed zichtbaar vanaf de weg.

Het station heeft 4 opgangen en een lift. Het gebouw valt op door de open trap, de glazen liftkoker en de glazen overkapping. Deze maken het station overzichtelijk en geven de reiziger op elk moment een veilig gevoel.

In samenwerking met De Groot Installatiegroep Oost hebben wij de verlichting mogen leveren.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.