18-05-2011 | Nieuwbouw kerk Scherpenzeel

In Scherpenzeel is de bouw van de nieuwe Ger. Gemeente kerk in volle gang. De kerk is waarschijnlijk medio 2012 klaar. De kerk heeft een regiofunctie en krijgt 1500 zitplaatsen. Architect Van Hoogevest heeft met het ontwerp aansluiting bij omliggende bebouwing gezocht. Zo vertonen de grote dakvlakken van de kerkzaal aan de achterzijde qua vorm gelijkenis met de omliggende boerderijen en grote schuren. Op de begane grond komen naast de kerkzaal en de consistorie een bibliotheek en twee grote zalen, waarvan er één gebruikt kan worden als rouwcentrum. Op de eerste verdieping is een zestal zalen gepland. Op het parkeerterrein is plaats voor ongeveer 300 auto’s, terwijl de kelder onder de kerk circa 500 fietsen zal kunnen bergen.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.