19-04-2013 | Tuinstadhuis Amsterdam

Het Tuinstadhuis, gelegen aan Plein ’40- ’45 in het stadsdeel Nieuw-West, wordt gerenoveerd en geschikt gemaakt voor vijfhonderd medewerkers van het stadsdeel. Gelijktijdig met de renovatie wordt een flexconcept ingevoerd. Medewerkers hebben geen eigen werkplek maar maken gebruik van een beschikbare werkplek. Voor 500 medewerkers hoeven slechts 350 plekken gerealiseerd te worden. Het project wordt in 4 aaneensluitende fases uitgevoerd.

In samenwerking met de Klaver Giant Groep heeft Maas & Hagoort Lampen opdracht voor het leveren van de projectverlichting voor dit renovatieproject.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.