20-06-2014 | Sint Jacobskerk Vlissingen

De Sint Jacobskerk aan de Oude Markt in Vlissingen krijgt extra buitenverlichting. De werkzaamheden daarvoor zijn maandag begonnen. Als alles meezit, wordt de kerk vanaf vrijdag 25 juli volledig verlicht met LED-verlichting. Momenteel staat de kerk ‘s avonds wel in de schijnwerpers, maar de toren en de kroon nog niet.

Maas & Hagoort Lampen heeft het lichtontwerp gemaakt en de armaturen geleverd. Onze klant Geko Elektro verzorgd de installatie.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.