20-09-2013 | De Monarch 2

De bouw van de Monarch II is van start gegaan. De tweede fase van het plan De Monarch in Den Haag is ontworpen door Meyer en Van Schooten Architecten.

Het grootste gedeelte van het nieuwe kantoorpand is verhuurd aan BAM. Het bouwbedrijf huisvest hier de afdelingen Woningbouw, Utiliteitsbouw en Techniek.

Het eerste gebouw van het plan de Monarch heeft het duurzaamheidscertificaat BREEAM Excellent gekregen. Het streven van ontwikkelingsmaatschappij De Monarch is om voor de andere drie gebouwen van het project ook een dergelijk certificaat te ontvangen.

Maas & Hagoort Lampen heeft opdracht voor het leveren van de terreinverlichting, bestaande uit lichtmasten.

Monarch II wordt eind 2013 opgeleverd.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.