21-11-2012 | Rabobank Amerstreek

De Amerstreek heeft er een blikvanger bij. Het nieuwe Adviescentrum van Rabobank Amerstreek is klaar voor de toekomst. Dit kantoor betreft een nieuw adviescentrum dat het huidige adviescentra van de Rabobank te Raamsdonkveer, Made en Oosterhout Centrum bundelt.

Het gebouw, dat is ontworpen door architect Hans Marquart uit Raamsdonkveer, telt vier etages en is op het hoogste punt 30 meter hoog. Het Adviescentrum is een gebouw dat aan alle hedendaagse eisen, met name op het gebied van duurzaamheid, voldoet.

In samenwerking met van Loon uit Dongen hebben wij de verlichting voor dit mooie pand mogen leveren.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.