22-03-2013 | Gezondheidscentrum Arkel

Het aanzien van Arkel verandert de komende jaren sterk. Aan het Raadhuisplein in Arkel maken de garage en de voormalige supermarkt plaats voor een gezondheidscentrum met daarboven 12 huurappartementen. Met de huisarts als spil zijn verschillende zorgverleners aangetrokken zoals een fysiotherapeut en de thuiszorg.

De bouw van het Gezondheidscentrum Arkel op het Raadhuisplein vordert gestaag. De tweede bouwlaag ligt er zelfs al op en alles verloopt volgens planning. Zoals het er nu voor staat, kunnen ze het centrum nog voor de zomervakantie opleveren!

Maas & Hagoort Lampen heeft, in samenwerking met Tibo-Veen Installatietechniek, opdracht voor het leveren van de verlichting voor dit nieuwbouwproject.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.