22-05-2015 | Schapebloem te Culemborg

In opdracht van Stichting KleurrijkWonen, Prezzent en Bloeii Advies & Ontwikkeling geeft VECCINS 3D advies inzake de uitwerking van de technische installaties van het zorggebouw de SCHAPEBLOEM te Culemborg. Dit betreft een zorggebouw bestaande uit 25 wooneenheden ten behoeve van mensen met een verstandelijke beperking.

Installateur is Terberg Totaalinstallaties uit IJsselstein
Verlichting door Maas & Hagoort Lampen B.V.

Onderaannemer is Ouwehand Bouw BV uit Gorinchem

Architect KVDK Architecten uit Noordwijk

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.