23-01-2015 | Punt West Hotel & Beachresort

Momenteel is hotel & beachresort Punt West aan de Ouddorpse kust in de bouw. De eerste fase van dit luxe vijfsterren resort wordt geopend op 5 juni 2015. De vakantievilla’s krijgen een plekje in de duinen en aan het strand rondom de baai.

Het Punt-West Hotel & Beachresort is ruim opgezet in een natuurlijke omgeving en is gebouwd op meest duurzame en ecologische wijze. Op het eiland midden in de baai komt de sfeervolle beachclub Werelds aan het Strand, met de receptie, een bar en restaurant en luxe hotelappartementen.

Maas & Hagoort Lampen heeft opdracht voor het leveren van de verlichting.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.