23-04-2012 | Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Binnenkort opent Noordzee Résidence Cadzand-Bad haar deuren. Dit nieuw gebouwde prestigieuze vakantiepark ligt aan de Zeeuws-Vlaamse kust in Cadzand. Het park ademt de sfeer en allure van de West-Vlaamse badplaatsen en bestaat uit 450 luxe villa’s en bungalows. Het strand ligt op slechts 350 meter vanaf de entree. Recent verkreeg Maas & Hagoort
Lampen de opdracht voor de verlichting van het centrumgebouw dat nog voor de zomer wordt opgeleverd. De installateur is Wisse uit Goes.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.