24-05-2013 | Gereformeerde Gemeente Middelburg-Zuid

De verbouwing van het kerkgebouw van de gereformeerde gemeente van Middelburg-Zuid bevindt zich in de afrondende fase. Zowel de kerkzaal als het zalencomplex eromheen is uitgebreid. Ook is een nieuwe entree gerealiseerd.

Architectenbureau Roos & Ros maakte het ontwerp voor de verbouwing. De ruwbouw is door bouwbedrijf Schrijver gedaan, de afwerking nemen verschillende zzp’ers en vrijwilligers uit de gemeente op zich.

Maas & Hagoort Lampen heeft een lichtplan ontworpen voor het kerkgebouw. De verlichting is inmiddels geleverd en deels gemonteerd.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.